Åpningssiden med hovedmeny   Aktuelt   Ansatte   Barn, ungdom   Diakoni
Gudstjeneste   Kalender (hva skjer?)   Menighetsrådet   Musikk   Pekere
 

 

   

Tidligere arrangementer i Kulturutvalgets regi

Til Kultur-
utvalgets
hovedside
 

Høsten 2002:

 • Søndag 15. september: Samtalegudstjeneste i Frogner kirke med kinodirektør Ingeborg Moræus Hanssen, kapellan Rut Ugland og lektor Liv Skaug. Deretter matiné på Gimle kino med innledning av kinodirektøren før filmen "Portrett av Gud" ble vist.
   
 • Lørdag 5. oktober: Busstur til den nye Mortensrud kirke.
   
 • Fredag 22. og søndag 24. november: Som et av kulturtiltakene i Frogner kirke høsten 2002 inngikk også forestillingen "Snuplass - et spill i kirken". Les mer.
   
 • Tirsdag 26. november: Besøk på Fattighuset, Hausmannsgt. 27, med foredrag av Marit Tømmerås. I samarbeid med Diakonatet. Avreise fra Frogner kirke kl. 18.45.
   
 • Tirsdag 3. desember kl. 19.30 i Kirkestuen: Kåseri av Ingemar Thorin om "Åpne munnen, beveg føttene! Noe om gudstjenestefornyelse i vår tid."
 
 
 

Våren 2003

 • I februar 2003 startet et kjempeprosjekt: Hele Bibelen skal leses høyt i kapellet på lørdager fram til 2007, året for kirkens 100-årsjubileum. Les mer.
   
 • Et arrangement før påske, som er kirkens store fest!
  Tirsdag 11. mars kl. 19-21.30 i Kirkestuen:
  "Fastekurs" med Emma-Elze Bongers (Elzegård liturgiske verksted). Hun er kantor, hymnolog og kirkedanser. (I samarbeid med Diakonatet.)

  Enhver fest trenger forberedelse, både på det ytre og det indre plan. Fastetiden er en forberedelse til påskefesten. Den kan gi rom for å tre til side fra det daglige liv og ta veien innover - inn i vår egen ødemark. Fastetiden åpner for ærlighet - renselse - konsentrasjon - bønn - solidaritet.
   

  Den 11. mars blir en kveld hvor kroppen og alle sanser er med. Bevertningen blir fastesuppe etter oppskrift av Hildegard fra Bingen (1098-1179). Vi synger og beveger oss "opp til Jerusalem".

   

  Pris kr. 75.


Kulturutvalgets sammensetning våren 2003

Liv B. Skaug, leder
Liv Clemens
Vigdis Ellefsrud
Ola B. Johannessen
Ragni Kolle

Anna Karin Vindal Myhre, kasserer
Rut Ugland (kapellan)
 


Til toppen