Pekere

• Den norske kirkes offisielle nettsted gir god oversikt over en lang rekke forhold i kirken.

• Trosopplæringsreformen i Den norske kirke, bl.a. med rapporter fra prosjektmenigheter.

• Hele Bibelen på nett (Det norske bibelselskap). Med søkefunksjoner.

• Harrison & Harrison bygger det nye orgelet i Frogner kirke.

• "Salmeboka minutt for minutt" - NRK TV 28.-30. nov. 2014.

NRKs nettspiller kan man følge hele serien i repetisjon (inndelt i 33 deler). Man kan også søke opp framføringen av en spesiell salme ved å skrive salmenavn eller salmenummer i søkefeltet øverst i høyre hjørne på siden.

• Oslo bispedømme (Oslo biskop og Oslo bispedømmeråd)

• Kirken i Oslo (Kirkelig fellesråd i Oslo by)

• Bygdøy menighet. Menigheten har felles prestetjeneste med Frogner, og Frogner menighetskontor betjener også Bygdøy menighet. Dessuten samarbeider menighetene om trosopplæring. For øvrig er de to menighetene (soknene) selvstendige enheter med hvert sitt menighetsråd.

• Kristeligt Dagblads religionspekere (Danmark og internasjonalt, kristendom og andre religioner). Meget innholdsrik portal.

• Det lutherske verdensforbund - bli kjent med lutherske kirker i andre land.

• Kirkenes Verdensråd - den største og mest omfattende samarbeidsorganisasjonen for kirker over hele verden. (Den romersk-katolske kirke er ikke med.)

• Norges Kristne Råd er et samarbeidsforum for kirkesamfunn i Norge. (Her er også Den romersk-katolske kirke med.) Linker videre til forskjellige kirkesamfunn i Norge.

• Kirkens Bymisjon, Oslo

• Frelsesarméen i Norge

• Kirkens SOS - en døgnåpen krisetjeneste. Tlf. 815 33 300.

• IKO - Kirkelig pedagogisk senter

• Nettkirken er et nettsted drevet av "Den Norske Sjømannsmisjon / Norsk kirke i utlandet" for å skape en opplevelse med lyd og levende bilder.