Gudstjeneste   Kalender (hva skjer?)   Menighetsrådet   Musikk   Pekere

Denne siden oppdateres vanligvis ikke (bortsett fra henvisning til årsmelding) etter at barnehagen fikk egen hjemmeside i august 2014. For aktuell informasjon, se derfor: www.schaftelokken.barnehage.no

• Les om barnehagen i menighetens årsmelding for 2017 (side 28).
  • 30-årsjubileum i 2018:

Frogner menighets barnehage, Schafteløkken, markerer i 2018 sitt 30-årsjubileum. Da menigheten i 1987 fikk midler av Oslo kommune til istandsetting og ny bruk av Schafteløkken, ble det i samarbeid med kommunens barnehagekontor også tatt initiativ til å etablere en heldagsbarnehage i den vestlige sidebygningen. Den åpnet 1. oktober 1988. Tori Cappelen var den første styreren. Jubileet markeres blant annet i familiegudstjenesten i Frogner kirke søndag 3. juni kl. 11.00 med etterfølgende kirkekaffe i barnehagen.

Barnehagen

Frogner menighets barnehage ligger i sidebygningen på Schafteløkken og har plass for 30 barn fordelt på to avdelinger:

• 12 barn på småbarnsavdelingen, Stallen. Alder: 1½-3 år.
  • 18 barn på avdelingen for store barn, Drengestua. Alder: 3-6 år.
  • Åpningstid 7.45-17.00.

Frogner menighets barnehage, Schafteløkken. Foto: Jardar Seim.

Adresse og telefon

Zahlkasserer Schafts plass 2, 0267 Oslo.

Tlf. 22 44 58 14.

Se barnehagens plassering på interaktivt kart.

E-post: styrer@schaftelokkenbarnehage.no

Høsttakkefest

En søndag hver høst feires høsttakkefest i Frogner kirke. Det er en gudstjeneste hvor barn fra menighetens barnehage har viktige oppgaver. De bærer fram kurver med frukt under gudstjenesten, og de opptrer med sang og dramatisering til glede for foreldre og alle andre som er i kirken den søndagen.